• Friss Képek

  1 5 7 11 12 15
 • Friss Hírek

  • Felvételi jegyzék a 2024-25-ös tanévre

   11-es kód: Mezőgazdasági gépésztechnikus 12-es kód: Mezőgazdasági technikus 13-as kód: Kertésztechnikus 14-es …
  • ÁLLÁSPÁLYÁZAT

   KISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUMpályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretébenéjszakai portásMunkakör/feladatkör betöltésére. A pályázati feltételek …
  • Állás ajánlat

   Kisalföldi Agrárképzési Centrum pályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretében gazdasági ügyintéző Munkakör/feladatkör betöltésére …
  • Állás lehetőségek

   Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 42 …
  • Takarítónői állás

   Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és …

Tankönyvosztás a „Mezőben”

2019 augusztus 16. » Hírek

A kormány 1265/2017. határozata értelmében minden 9. osztályos diák térítésmentesen jogosult tankönyvre a 2019/2020-as tanévben is! A 10. évfolyamtól a tankönyvellátás rendje változatlan (fizetős vagy igazolás bemutatásával ingyenes)

A diákoknak kiosztott tankönyvrendelési lapot, az igénylőlapot a normatív kedvezményre jogosító érvényes igazolással együtt kértük, hogy 2019 áprilisában adják le az iskolai könyvtárba. Aki még nem adott le tankönyvrendelést, vagy nem hozott igazolást, még szeptember első hetében megteheti. A pótrendelés azonban csak kb. október hónapban érkezik meg.

Az igazolások nagy része a nyár folyamán lejárt. Ezért kérjük, hogy a tankönyvosztáshoz hozzanak friss, érvényes igazolást, mert csak ennek a bemutatásával részesülhetnek a normatív kedvezményben.

Aki nem jogosult normatív kedvezményre (a tanuló nem tartósan beteg, nem SNI-s: nem diszlexiás, nem diszgráfiás, nem diszkalkuliás stb., nincs a családban 3 vagy több kiskorú vagy még tanuló gyerek, nem kapnak az önkormányzattól rendszeres gyermekvédelmi támogatást) az a tankönyvosztáskor csekket kap. A tankönyvek árát a postán be kell fizetni. A feladóvevény ellenében megkapják a könyveket.

A térítésmentesen biztosított tankönyveket a 9. évfolyamosok az első tanítási napon, szervezetten az osztályfőnök vezetésével vehetik át az iskolában. A többi évfolyam a számára kijelölt napon jöhet a tankönyvekért. Az időpontokról az iskola Facebook oldalán http://www.facebook.com/papaimezo/, illetve telefonon is értesülhetnek.

TANKÖNYVOSZTÁS:

Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 2.

8.00 – 15.00 óráig „E” épület, konferenciaterem (sárga épület)

2019. augusztus 28. szerda – 10. évfolyam
2019. augusztus 29. csütörtök – 11. évfolyam
2019. augusztus 30. péntek – 12-13. évfolyam
2019. szeptember 02. hétfő – 9. évfolyam

Fontos!

A bukott tanulóknak nem rendeltünk tankönyvet. Ezért kérjük, hogy a javítóvizsga után (még azon a napon) keressenek meg bennünket az iskolai könyvtárban a tankönyvrendelés miatt. A pótrendelést szeptember 6-ig kell összesítenünk. A pótrendelés kb. október hónapban érkezik meg.

Szeretnénk felhívni a szülők és a diákok figyelmét arra, hogy a tankönyvek az iskolai könyvtár tulajdonát képezik, azokért a tanuló felelősséggel tartozik!

Tanév végén a kölcsönzött könyveket (a munkafüzeteket, munkatankönyveket NEM) a diákoknak hiánytalanul, leltári számra pontosan le kell adni!

Az esetlegesen elveszett, megrongálódott, használhatatlanná vált tankönyvek pótlása az alábbi módokon történhet:
– A diák vagy szülő kifizeti az okozott kárt
– A diák vagy szülő egy új, illetve kevésbé használt típus azonos tankönyvvel pótolja az elvesztett példányt

Ha kérdése, problémája van, a következő telefonszámokon lehet érdeklődni:
+36 (30) 490-9599 Radványiné Brunner Magdolna tankönyvfelelős
+36 (30) 632-6749 Szalóky-Katóné László Mária könyvtárostanár