• Közelgő Események

    1. Fogadó óra

      december 10.15:00 - 16:00
    2. Pályaválasztási fogadóóra

      2025-01-13.16:00 - 17:00
    3. Fogadó óra

      2025-02-04.15:00 - 16:00
    4. Szülői értekezlet

      2025-02-04.16:00 - 17:00
    5. Fogadó óra

      2025-04-08.15:00 - 16:00
  • Friss Képek

    1 5 7 11 12 15
  • Friss Hírek

    • Burgonya árusítás

      Burgonya árusítás október 16-án, szerdán 9.00 és 13.00 óra között az iskola …
    • Állás hirdetés

      ÁLLÁSPÁLYÁZATKISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUMBatthyány Lajos Mezőgazdsági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumpályázatot …
    • Javítóvizsga 2024

    • Felvételi jegyzék a 2024-25-ös tanévre

      11-es kód: Mezőgazdasági gépésztechnikus 12-es kód: Mezőgazdasági technikus 13-as kód: Kertésztechnikus 14-es …
    • ÁLLÁSPÁLYÁZAT

      KISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUMpályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretébenéjszakai portásMunkakör/feladatkör betöltésére. A pályázati feltételek …

Felvételizz a Mezőbe

2015 július 29. » Hírek

Ha érdeklődsz a mezőgazdaság és az élelmiszeripar iránt, jelentkezz iskolánkba a következő szakképzésekre.
(egyéb képzéseinket a jelentkezési lapunkon találod, korlátozott számban lehetőségünk van ezekre is diákok felvételére)

Szakközépiskolai szakképesítések

Érettségire épülő két éves képzés.

mezőgazdasági technikus 54 621 02 *
A mezőgazdasági technikus a növénytermesztési, állattenyésztési, kertészeti és az azokhoz kapcsolódó műszaki, gazdálkodási, szakterületen önálló feladatokat végez és végeztet, munkacsoportokat irányít

Szakiskolai szakképzések

Közös jellemzőjük, hogy: három éves képzések, az első évben iskolai, a 10-11. évfolyamon pedig iskolai és iskolán kívüli gyakorlattal.

gazda 34 621 01 *
A gazda általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező mezőgazdasági szakember.

húsipari termékgyártó 34 541 03 *
A húsipari termékgyártó feladata a vágóállatok szakszerű levágása, és a levágott féltestek darabolása, csontozása, formázása, különböző nyers, félkész vagy késztermékek előállítása, csomagolása és értékesítése.

A jelentkezésedet juttasd el iskolánkba: 2015. augusztus 21-ig (ha javítóvizsgát kell tenned akkor a sikeres vizsga után érdeklődj a szakmáinkról a 06/89 313-155-ös telefonszámon)
Letölthető jelentkezési lap.

*A képzések csak az indításhoz szükséges jelentkezői létszám elérése után kezdődnek meg.