• Közelgő Események

    1. Tavaszi szünet

      április 1.08:00 - április 6.17:00
    2. Fogadó óra

      április 13.15:00 - 16:00
    3. Fenntarthatósági témahét

      április 19.08:00 - április 23.17:00
    4. Országos kompetencia mérés

      május 26.08:00 - 12:00
    5. Pályaorientációs nap

      május 27.08:00 - 17:00
  • Friss Képek

    1 5 7 11 12 15
  • Friss Hírek

    • Igazgatói pályázat

      Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum pályázatot hirdetA Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum IntézményébeKisalföldi ASzC Batthyány Lajos …
    • Pályaválasztási tájékoztató

      Megjelent a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum pályaválasztási tájékoztatója
    • Gólya-teszt

      Lezajlott az idei tanévben is a Gólya-teszt. A 9. osztályok megküzdöttek egymással. …
    • Fogadónap

      Kedves Szülők! Kedves Leendő Diákjaink! Kedves Érdeklődők! A járványhelyzet miatt a 2021. …
    • Őszi betakarítás a mezőben

      Megkezdődött a kukorica betakarítása a sulinkban. A róla készült videó itt megtekinthető.

Felvételizz a Mezőbe

2015 július 29. » Hírek

Ha érdeklődsz a mezőgazdaság és az élelmiszeripar iránt, jelentkezz iskolánkba a következő szakképzésekre.
(egyéb képzéseinket a jelentkezési lapunkon találod, korlátozott számban lehetőségünk van ezekre is diákok felvételére)

Szakközépiskolai szakképesítések

Érettségire épülő két éves képzés.

mezőgazdasági technikus 54 621 02 *
A mezőgazdasági technikus a növénytermesztési, állattenyésztési, kertészeti és az azokhoz kapcsolódó műszaki, gazdálkodási, szakterületen önálló feladatokat végez és végeztet, munkacsoportokat irányít

Szakiskolai szakképzések

Közös jellemzőjük, hogy: három éves képzések, az első évben iskolai, a 10-11. évfolyamon pedig iskolai és iskolán kívüli gyakorlattal.

gazda 34 621 01 *
A gazda általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező mezőgazdasági szakember.

húsipari termékgyártó 34 541 03 *
A húsipari termékgyártó feladata a vágóállatok szakszerű levágása, és a levágott féltestek darabolása, csontozása, formázása, különböző nyers, félkész vagy késztermékek előállítása, csomagolása és értékesítése.

A jelentkezésedet juttasd el iskolánkba: 2015. augusztus 21-ig (ha javítóvizsgát kell tenned akkor a sikeres vizsga után érdeklődj a szakmáinkról a 06/89 313-155-ös telefonszámon)
Letölthető jelentkezési lap.

*A képzések csak az indításhoz szükséges jelentkezői létszám elérése után kezdődnek meg.