• Közelgő Események

    1. Ballagás

      május 4.08:00 - 09:00
    2. Érettségi szünet

      május 6 - május 8
    3. Utolsó tanítási nap

      június 14
  • Friss Képek

    1 5 7 11 12 15
  • Friss Hírek

    • Felvételi jegyzék a 2024-25-ös tanévre

      11-es kód: Mezőgazdasági gépésztechnikus 12-es kód: Mezőgazdasági technikus 13-as kód: Kertésztechnikus 14-es …
    • ÁLLÁSPÁLYÁZAT

      KISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUMpályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretébenéjszakai portásMunkakör/feladatkör betöltésére. A pályázati feltételek …
    • Állás ajánlat

      Kisalföldi Agrárképzési Centrum pályázatot hirdet Munkaviszony (MT) keretében gazdasági ügyintéző Munkakör/feladatkör betöltésére …
    • Állás lehetőségek

      Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 42 …
    • Takarítónői állás

      Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és …

Felvételizz a Mezőbe

2015 július 29. » Hírek

Ha érdeklődsz a mezőgazdaság és az élelmiszeripar iránt, jelentkezz iskolánkba a következő szakképzésekre.
(egyéb képzéseinket a jelentkezési lapunkon találod, korlátozott számban lehetőségünk van ezekre is diákok felvételére)

Szakközépiskolai szakképesítések

Érettségire épülő két éves képzés.

mezőgazdasági technikus 54 621 02 *
A mezőgazdasági technikus a növénytermesztési, állattenyésztési, kertészeti és az azokhoz kapcsolódó műszaki, gazdálkodási, szakterületen önálló feladatokat végez és végeztet, munkacsoportokat irányít

Szakiskolai szakképzések

Közös jellemzőjük, hogy: három éves képzések, az első évben iskolai, a 10-11. évfolyamon pedig iskolai és iskolán kívüli gyakorlattal.

gazda 34 621 01 *
A gazda általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező mezőgazdasági szakember.

húsipari termékgyártó 34 541 03 *
A húsipari termékgyártó feladata a vágóállatok szakszerű levágása, és a levágott féltestek darabolása, csontozása, formázása, különböző nyers, félkész vagy késztermékek előállítása, csomagolása és értékesítése.

A jelentkezésedet juttasd el iskolánkba: 2015. augusztus 21-ig (ha javítóvizsgát kell tenned akkor a sikeres vizsga után érdeklődj a szakmáinkról a 06/89 313-155-ös telefonszámon)
Letölthető jelentkezési lap.

*A képzések csak az indításhoz szükséges jelentkezői létszám elérése után kezdődnek meg.